Lupta pentru parlament.

octombrie 23rd, 2012

Articol publicat in: Politica


Se stie ce se spune in popor despre politica : lucru dracului in casa popii. La fel ,toti stim ca indidiferent de ideologie ( daca exista ) si de partide, acesti oameni doresc binele tarii si al poporului ( desi unii chiar cred in acest deziderat ). Deasemanea toti stim ca : vor sa ajunga in parlament si sa ajunga la putere. Pana aici totul pare normal si de inteles.

Dar in aceasta ” batalie ” apar si unele ” curiozitati “. Vrem parlament CURAT. Sigur , deszideratul este normal, dar sa nu exageram. Despre oricine , poate aparea in presa diverse denigrari, recalamtii ( de la prieteni si de la dusmani). Curat inseamna printre altele sa nu mai fi fost in parlament. Dar si aici pe undeva sunt niste reguli, pe care nu le inveti ” din auzite “. De asemenea trebuie sa ne ferim de prosti- care in cele mai multe cazuri sunt curati . Dar sa nu uitam prostii aduc tarii mai multe pagube decat hotii.

Mai apare o curiozitate : si cei din partid si adversarii ( ? ) contesta o persoana ( G.Becali ), nu are avergura lui Brtianu. Dar cine face asemenea comparatii si cui foloseste ? Indiferent cine este propus, ( de un partid ) trebuie sa primeasca votul alegatorilor. Si apoi in diferent cine este- titan sau om de rand, nu pote face nimic singur-trebuie sa se inscrie pe coordonatele partidului.

Si apoi sa nu se uite: oamenii aleg functie de anumite conceptii sociale si de liderii lor. Dambla.
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X